Днес ми похвалиха сервиза на ЮЗАЙ в Кърджали .Бил добър много и разбирал много от дизели и диагностика . Та молбата ми е към колегите от Кърджали някой чувал ли е за него и що за сервиз е .Или да се насочвам към фирмения сервиз в Хасково на околовръстнотоБлагодаря предварително
Известие
Collapse
No announcement yet.
До колегите от кърджали
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Chernoto zlo Покажи съобщениеДнес ми похвалиха сервиза на ЮЗАЙ в Кърджали .Бил добър много и разбирал много от дизели и диагностика . Та молбата ми е към колегите от Кърджали някой чувал ли е за него и що за сервиз е .Или да се насочвам към фирмения сервиз в Хасково на околовръстнотоБлагодаря предварителноalfa 156jtd sportwagon
-
Зависи за какво смяташ да ходиш. Мога да кажа, че е прилично добър и работи на много прилични цени. Като за пример ще дам, значи за смяна на ремъци и ролки миналата година ми взе 40 лв. при положение, че навсякъде към бургас ми говориха за цени от порядъка на 100 130 лв. За смяна на термостат ми взе 5 лв, за смяна на предни накладки ми взеха 10 лв. Имат добър екзаминер на бош, но нямат човек който да разбира така, че там с елекроника не се занимават.
Comment
-
Първоначално публикувано от kalvach Покажи съобщениеЗависи за какво смяташ да ходиш. Мога да кажа, че е прилично добър и работи на много прилични цени. Като за пример ще дам, значи за смяна на ремъци и ролки миналата година ми взе 40 лв. при положение, че навсякъде към бургас ми говориха за цени от порядъка на 100 130 лв. За смяна на термостат ми взе 5 лв, за смяна на предни накладки ми взеха 10 лв. Имат добър екзаминер на бош, но нямат човек който да разбира така, че там с елекроника не се занимават.
Ако при смяната на ремъци се използват пети за зацепване нормално е труда да е над 80лв все пак не е малко работа.156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Първоначално публикувано от Novachev Покажи съобщениеЩе ме извините ама смяна на ремъци за 40 лв е без свалянето на капака на клапаните т.е. зацепването на мотора става на същото положение на което е бил или даже в повечето случай на друго положение, а не на правилното определено от петите и ГМТ
Ако при смяната на ремъци се използват пети за зацепване нормално е труда да е над 80лв все пак не е малко работа.
Comment
-
Първоначално публикувано от kalvach Покажи съобщениеТака е колега, но вече карам 40к км и не съм имал проблеми.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
Comment