Известие

Collapse
No announcement yet.

До колегите от кърджали

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• До колегите от кърджали

Днес ми похвалиха сервиза на ЮЗАЙ в Кърджали .Бил добър много и разбирал много от дизели и диагностика . Та молбата ми е към колегите от Кърджали някой чувал ли е за него и що за сервиз е .Или да се насочвам към фирмения сервиз в Хасково на околовръстнотоБлагодаря предварително

Първоначално публикувано от Chernoto zlo Покажи съобщение
    Днес ми похвалиха сервиза на ЮЗАЙ в Кърджали .Бил добър много и разбирал много от дизели и диагностика . Та молбата ми е към колегите от Кърджали някой чувал ли е за него и що за сервиз е .Или да се насочвам към фирмения сервиз в Хасково на околовръстнотоБлагодаря предварително
    ако разбираше и от алфи щеше да стане работата. Нее лошо момчето но моя съвет е бегай към Хасково, там момчето наистина си разбира от работата а и някой колега от Хасково може да помогне с някой по добър от там
    alfa 156jtd sportwagon

Comment

Зависи за какво смяташ да ходиш. Мога да кажа, че е прилично добър и работи на много прилични цени. Като за пример ще дам, значи за смяна на ремъци и ролки миналата година ми взе 40 лв. при положение, че навсякъде към бургас ми говориха за цени от порядъка на 100 130 лв. За смяна на термостат ми взе 5 лв, за смяна на предни накладки ми взеха 10 лв. Имат добър екзаминер на бош, но нямат човек който да разбира така, че там с елекроника не се занимават.

Alfa Romeo GTV 2.0 TS 16V 155 bhp, K&N Sport Filter, PowerFlexed, Eibach Pro Sport Kit.

Comment

Първоначално публикувано от kalvach Покажи съобщение
        Зависи за какво смяташ да ходиш. Мога да кажа, че е прилично добър и работи на много прилични цени. Като за пример ще дам, значи за смяна на ремъци и ролки миналата година ми взе 40 лв. при положение, че навсякъде към бургас ми говориха за цени от порядъка на 100 130 лв. За смяна на термостат ми взе 5 лв, за смяна на предни накладки ми взеха 10 лв. Имат добър екзаминер на бош, но нямат човек който да разбира така, че там с елекроника не се занимават.
        Ще ме извините ама смяна на ремъци за 40 лв е без свалянето на капака на клапаните т.е. зацепването на мотора става на същото положение на което е бил или даже в повечето случай на друго положение, а не на правилното определено от петите и ГМТ
        Ако при смяната на ремъци се използват пети за зацепване нормално е труда да е над 80лв все пак не е малко работа.
        156 1,8 ТS 99
        Nissan Murano 2005

Comment

Първоначално публикувано от Novachev Покажи съобщение
          Ще ме извините ама смяна на ремъци за 40 лв е без свалянето на капака на клапаните т.е. зацепването на мотора става на същото положение на което е бил или даже в повечето случай на друго положение, а не на правилното определено от петите и ГМТ
          Ако при смяната на ремъци се използват пети за зацепване нормално е труда да е над 80лв все пак не е малко работа.
          Така е колега, но вече карам 40к км и не съм имал проблеми.

Alfa Romeo GTV 2.0 TS 16V 155 bhp, K&N Sport Filter, PowerFlexed, Eibach Pro Sport Kit.

Comment

Благодаря колеги . Е по добре е май да отида до Хасково във фирмения сервиз. Ще трябва да намеря време някоя събота .

Comment

Първоначално публикувано от kalvach Покажи съобщение
              Така е колега, но вече карам 40к км и не съм имал проблеми.
              Ако преди е била зацепена добре, то няма проблем в такъв случай.
              Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Working...
              X